субота, 19 квітня 2008 11:10

Сайт "Одноклассники" заробив три мільйони доларів за три місяці

Сайт "Одноклассники" заробив три мільйони доларів за три місяці
Соціальна мережа Odnoklassniki.ru, яка дозволяє шукати в інтернеті своїх шкільних та інститутських знайомих, заробила на рекламі за перший квартал 2008 року 3,3 мільйона доларів. За прогнозами засновника сайту Альберта Попкова, за рік виручка має скласти 20-25 мільйонів доларів. Про це пише Лента.ру з посиланням на "Ведомости".

На веснц 2008 року Odnoklassniki.ru зайняли п`ять відсотків всього ринку банерної реклами. Очікується, що до кінця року частка сайту зросте до 8-10 відсотків. При цьому соціальна мережа має ще й платні сервіси.

Попри значне зростання виручки, як зазначив Альберт Попков, мережа як і раніше залишається збитковою. За його словами, щодня в мережі реєструється по 100 тисяч нових анкет. Через це він вважає, що сайт вийде з мінуса вже 2009 року.

Основний конкурент Odnoklassniki.ru - сайт Vkontakte.ru - свої фінансові показники поки що не розкриває. Наразі ці сайти є найпопулярнішими в мережі. Їх щомісячно відвідує до 10 мільйонів чоловік, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сайт "Одноклассники" заробив три мільйони доларів за три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі