середа, 02 липня 2008 10:51

Шахтарям вводять погодинну оплату праці з липня

Міністерство вугільної промисловості ввело погодинну оплату праці на 7 шахтах з 1 липня.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Мінвуглепрому.

Зокрема, погодинна оплата праці уведена на шахтоуправлінні "Донбас" (Донецьк), на шахті "Центральна" державного підприємства "Красноармійськвугілля", шахті "Бєлозерська" держпідприємства "Добропіллявугілля", шахті імені Гайового держпідприємства "Артемвугілля" (усі - Донецька область), шахті імені XIX партз"їзду держпідприємства "Луганськвугілля" (Луганськ), шахті N81 "Київська" держпідприємства "Ровенькиантрацит" (Луганська область) і шахті "Червоноградська" держпідприємства "Львіввугілля" (Львівська область).

Мінвуглепром уточнює, що погодинна оплата праці уведена на зазначених вугільних компаніях відповідно до галузевої угоди й за узгодженням з галузевими профспілками.

Від 11 червня Кабінет Міністрів своїм розпорядженням N858 доручив Мінвуглепрому забезпечити переклад працівників вуглевидобувних компаній на погодинну оплату праці з 1 липня, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Шахтарям вводять погодинну оплату праці з липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі