вівторок, 15 січня 2008 09:09

Шахраї з "Еліта-Центр" готують нову аферу

Шахраї з "Еліта-Центр" готують нову аферу

Компанії, що входять до групи "Еліта-Центр", під час розслідування афери намагаються через суди вивести зі своїх активів земельні ділянки, які їм належать , заявив в інтерв"ю "Газеті 24" керівник громадської організації ошуканих вкладників Юрій Федоренко.

"Окрім двох справ, які зараз розглядає Подільський і Шевченківський суд, ми дізналися ще про ряд справ, пов"язаних з "Еліта-Центр". Причому дізналися випадково - нас не ставлять до відома про те, що компанії, які входять до групи "Еліта", намагаються через суди уникнути відповідальності і вивести основні активи – земельні ділянки", - заявив він.

За даними Ю.Федоренка, з активів компаній вже виведено 18 земельних ділянок площею більше 21 га тільки в Києво-святошинському районі, а також ділянки на території Жовтневої лікарні, по вулиці Лабораторній і по вулиці Отто Шмідта. Це робиться для того, щоб не повертати гроші ошуканим громадянам, повідомляє "Газета 24".

Зараз ви читаєте новину «Шахраї з "Еліта-Центр" готують нову аферу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі