пʼятниця, 08 серпня 2008 11:06

Шахраї видавали себе за членів приймальної комісії у Дніпропетровську

Двоє колишніх викладачів Національного гірничого університету вдавали з себе членів приймальної комісії. За вступ з трьох молодих людей шахраї стягнули $7,5 тисяч.

Коли батьки не побачили прізвищ своїх дітей у списках зарахованих, звернулися зі скаргою до псевдопроректора та члена приймальної комісії. Це стало нагодою для аферистів вимагати з батьків іще грошей - по %2,5 тисячі з кожного. Саме тоді батьки й зрозуміли, що їх ошукали, та звернулися до правоохоронних органів.

Аферистів затримали. Їхню подальшу долю вирішить суд. Самі ж абітурієнти коментувати цю ситуацію нашим журналістам відмовили, але кажуть, їм нічого не залишається як зачекати наступного року.

Ігор Воловик, керівник прес-служби УСБУ у Дніпропетровській області: "На даний час прокуратура Жовтневого району порушила кримінальну справу за статтею "шахрайство". Документи цих дітей так і не були у приймальній комісії", повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Шахраї видавали себе за членів приймальної комісії у Дніпропетровську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі