середа, 09 січня 2008 15:08

Шахраї привезли в банк труп приятеля, щоб отримати за нього гроші

Шахраї привезли в банк труп приятеля, щоб отримати за нього гроші
У Нью-Йорку двоє чоловіків привезли труп свого померлого приятеля на офісному стільці в банк, сподіваючись отримати замість нього гроші.

65-річні Девід Далая і Джеймс Охейр котили тіло 66-річного Вірджіліо Синтрона з манхеттенської квартири, в якій вони разом з ним жили, до банку, що знаходить в сусідньому кварталі.

"Свідки бачили, як двоє штовхали стілець з тілом Синтрона. Труп розгойдувався з одного боку в інший, а вони його тримали", - розповів представник поліції Пол Браун.

Прибувши на місце, чоловіки залишили тіло Синтрона на вулиці, а самі пішли всередині і спробували отримати його чек на 355 доларів. Клерк банку, який був знайомий з Синтроном, запитав у чоловіків, де той знаходиться, і тоді вони сказали, що зараз його приведуть.

Тим часом біля трупа на вулиці почав збиратися натовп. Поліцейський викликав підкріплення і лікарів. Вони прибули в мить, коли Охейр і Далая закочували стілець з тілом в банк. Шахраї були арештовані.

Тіло Синтрона було доставлене в морг. Обстеження показало, що його смерть не була насильницькою і він помер за добу до інциденту, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї привезли в банк труп приятеля, щоб отримати за нього гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі