Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 14:19

Саакашвілі: звинувачення, висловлені Окруашвілі, - безпардонна брехня

Президент Грузії Михайло Саакашвілі назвав твердження екс- міністра оборони Окруашвілі "безпардонною брехнею", повідомляє ІТАР-ТАРС.

"І Окруашвілі, і всі чудово знають, що все те, що він сказав на мою адресу і на адресу керівництва країни, є безпардонною брехнею", - заявив Саакашвілі в Тбілісі перед відльотом у верхню частину Кодорської ущелини, де він візьме участь в церемонії відкриття нової автодороги.

Це був перший коментар президента після поверння з США до Грузії на заяви Окруашвілі. Колишній грузинський міністр оборони звинуватив Саакашвілі "в беззаконні, спробі затвердження авторитаризму, спробі організації ліквідації відомого бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, в порушеннях прав людини, показній боротьбі з корупцією і непомірному збагаченні сім"ї президента".

Екс-міністр оборони в даний час знаходиться у в"язниці міста Руставі, куди він був доставлений минулої ночі і де проведе двомісячне попередннє ув"язнення відповідно до рішення Тбіліського міського суду.

Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу відносно Окруашвілі, якому офіційно пред"явлені звинувачення "в зловживанні службовим становищем при перебуванні його міністром оборони, службовій халатності, відмиванні грошей і здирстві".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: звинувачення, висловлені Окруашвілі, - безпардонна брехня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути