субота, 30 серпня 2008 14:24

Саакашвілі запропонував опозиції гроші

Президент Грузії Михайло Саакашвілі закликав опозицію у зв"язку із загостренням відносин з Росією забути минулі розбіжності та запропонував відновити фінансування опозиційних партій з держбюджету, якого вони були позбавлені після парламентських виборів 21 травня. Про це він, як повідомляє ИА "Новости-Грузия", заявив напередодні увечері на зустрічі з керівниками районних адміністрацій в Поті.

"В умовах, коли Росія говорить, що планує повалити владу в Грузії, планує втрутитися в якісь внутрішньополітичні процеси, ми маємо самі фінансувати політичні партії з державного бюджету, ми маємо забути розбіжності, що були раніше між нами, зняти їх. Давайте фінансувати ці партії повністю, але контролюватимемо, щоб їхнє фінансування не велося з-за кордону, точніше - з однієї конкретної країни", - сказав Саакашвілі. Він також запропонував опозиціонерам створити антикризову раду, куди окрім них повинні увійти представники громадськості та постраждалі в результаті конфлікту між Грузією та Росією.

Нагадаємо, що 29 серпня Грузія оголосила про розрив дипломатичних відносин з Росією через визнання нею незалежності Південної Осетії та Абхазії. Жителі цих республік звернулися до РФ з проханням про визнання після подій 8-12 серпня, коли Грузія провела військову операцію в Південній Осетії.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі запропонував опозиції гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі