понеділок, 12 лютого 2018 23:58

Саакашвілі прийняли в Польщі за реадмісією

Саакашвілі прийняли в Польщі за реадмісією
Саакашвілі прибув до Польщі. Фото: Олігарх

Польська прикордонна служба підтвердила, що прийняла лідера партії "Рух нових сил" і колишнього главу Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі на своїй території.

"Підставою для прийняття рішення було прийняття заяви про реадмісію, яку ДМС України подала головнокомандувачу ДПСУ", - йдеться на офіційному сайті відомства.

Також член партії "Рух нових сил" Давід Сакварелідзе заявив, що Саакашвілі вже прибув до Варшави. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Віддзвонився! Він у Варшаві", - написав Сакварелідзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі затримали

Колишнього голову Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі затримали в понеділок, 12 лютого, у столичному ресторані і депортували до Польщі. Як зазаначив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян, його видворили із України із дотриманням усіх юридичних формальностей у відповідності до судових рішень, які визнали, що він перебував не території України незаконно.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі прийняли в Польщі за реадмісією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі