понеділок, 03 грудня 2007 10:17

Саакашвілі позбавили першого місця в рейтингу грузинських політиків

Саакашвілі позбавили першого місця в рейтингу грузинських політиків
Єдиний кандидат у президенти від об"єднаної опозиції Грузії Леван Гачечиладзе став найбільш рейтинговим політиком у республіці, випередивши екс-президента Михайла Саакашвілі. Такі дані опитування, проведеного тижневиком "Квіріс палітра".

Згідно опитування, в якому взяло участь більше 400 осіб, Гачечиладзе набрав максимальний середній бал – 6.46. Це означає, що 39,9% респондентів назвали його політиком, який на даний момент заслуговує найбільшої довіри населення. Середній бал Михайла Саакашвілі - 6,01.

На третьому місці в опитуванні – лідер "Нових правих" Давид Гамкрелідзе. З великим відривом від лідируючої трійки йдуть лідер лейбористів Шалва Нателашвілі, бізнесмен Бадрі Патаркацишвілі, лідер Партії майбутнього Гія Маїсашвілі, лідер Партії зелених Георгій Гачечиладзе і лідер Партії "Надія" Ірина Сарішвілі.

З іншого боку, згідно опитування, проведеного з 16 по 29 листопада консалтинговою компанією BCG Research, Михайло Саакашвілі, якби вибори президента відбулися в кінці минулого місяця, набрав би 30,7 відсотка голосів, Леван Гачечиладзе - 8,8, Бадрі Патаркацишвілі - 8,5, Давид Гамкрелідзе - 3,6, Шалва Нателашвілі - 3,4 і Гія Маїсашвілі - 2,1 відсотка голосів.

Вибори президента Грузії, як повідомлялося раніше, пройдуть 5 січня майбутнього року, повідомляє Лента.ру.

 

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі позбавили першого місця в рейтингу грузинських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі