пʼятниця, 28 листопада 2008 17:03

Саакашвілі поскаржився, що до початку війни він не міг додзвонитися до Медведєва

На сьогоднішньому засіданні тимчасової парламентської комісії з вивчення серпневих подій президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що до початку військових дій безрезультатно намагався зв"язатися з президентом Росії. За його словами, увечері 6 серпня, коли ускладнилася ситуація, він подзвонив Дмитру Медведєву, "а не комусь іншому", хоча на цю спробу МЗС Росії заявив, що "ситуація для розмови президентів поки не дозріла і хай поговорять пізніше".

За словами президента Грузії, після цього - 8, 9,10 серпня він щодня намагався зв"язатися з Медведєвим або Путіним, проте знову безрезультатно. "Такі ігри я бачив потім багато разів. Президента Саркозі, який знаходився в Тбілісі, протягом довгого часу не зв"язували з Медведєвим. Як видно, це є складовою частиною їхньої дипломатичної гри", - заявив Саакашвілі, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі поскаржився, що до початку війни він не міг додзвонитися до Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі