Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 14:06

Саакашвілі отримував від ООН $1500 щомісячно - ЗМІ

Саакашвілі отримував від ООН $1500 щомісячно - ЗМІ
Програма розвитку ООН виплачувала президентові Грузії Михайлу Саакашвілі щомісячно по $1500, повідомляє Inner City Press. Метою такого фінансування, до якого підключилися шведський уряд і Джордж Сорос, було "допомогти грузинському керівництву набрати необхідну кількість співробітників, а також подолати бажання чиновників брати хабарі". Натомість Саакашвілі пообіцяв підвищити показники стягування податків в країні.

Як роз"яснила ПРООН, що цитує InnerCityPress, щомісячні виплати у розмірі $1500 президентові, прем"єр-міністрові, главі парламенту країни, а також міністрам ($1200) та їхнім заступникам ($700), здійснювалися в рамках Програми реформи управління в Грузії, для чого був створений Фонд надбавок до зарплати, який фінансувався соросівським Інститутом "Відкрите суспільство", що вніс $1 млн, ПРООН ($500 тис.) і шведським урядовим агентством співпраці з метою міжнародного розвитку ($1 млн), повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі отримував від ООН $1500 щомісячно - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути