вівторок, 12 серпня 2008 17:16

Саакашвілі особисто бачив нещадні дії російських військ

Президент Грузії Михайло Саакашвілі на багатотисячному мітингу в Тбілісі заявив, що він "особисто був свідком того, як нещадно знищували російська артилерія і танки місто Цхинвалі". Вислів грузинського президента приводить РІА Новости. Де в момент нібито нападу російських військ, що мав місце, на Цхинвалі був сам Саакашвілі, грузинський президент не уточнив.

Відзначимо, що подібне трактування подій в зоні грузино-осетинского конфлікту зустрічається вперше. За найбільш поширеною версією, Цхинвалі був майже повністю зруйнований вогнем саме грузинських військ. Достовірно відомо, що Михайло Саакашвілі міг бути свідком одного, імовірно, авіанальоту. Як це відбулося, можна подивитися на сайті Youtube.

В ході того ж мітингу Саакашвілі назвав Грузію "форпостом" в боротьбі Європи з Росією, оголосив про анулювання миротворчих домовленостей в Абхазії і проголосив її територію окупованою, а також заявив про вихід Грузії з СНД.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі особисто бачив нещадні дії російських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі