середа, 13 лютого 2008 21:08

Саакашвілі назвав трагедією смерть Патаркацишвілі

Президент Грузії Михайло Саакашвілі виразив співчуття родині померлого у Великій Британії грузинського бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, повідомили РИА Новости в прес-службі глави держави.

"Незважаючи на звинувачення в тяжкому державному злочині, смерть будь-якої людини велика трагедія. Виражаю своє співчуття членам родини і близьким", - сказано в листі президента Саакашвілі, поширеному його прес-службою.

Патаркацишвілі, який в останні місяці проживав у Великій Британії, помер в ніч на середу в своєму будинку в місті Лезерхед (Leatherhead) в графстві Саррей поблизу Лондона. За попередніми даними, причиною раптової смерті 52-річного Патаркацишвілі став серцевий напад. В той же час його соратники і особистий лікар говорять, що бізнесмен ніколи не страждав серцевими захворюваннями. Експертизу, щоб встановити причину смерті Патаркацишвілі, проведуть лондонські фахівці.

Бізнесмен був оголошений в розшук генеральною прокуратурою Грузії за звинуваченням в організації антидержавницької змови, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі назвав трагедією смерть Патаркацишвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі