пʼятниця, 12 грудня 2008 16:57

Саакашвілі: Грузія готова провести в Росії сезон грузинської культури

Грузія "готова провести в 2009 році в Москві та інших містах Росії сезон грузинської культури". Про це заявив сьогодні президент Михайло Саакашвілі в Батумі на зустрічі з представниками місцевого бізнесу. "Проведення сезону грузинської культури в Росії дозволить ознайомити громадськість та населення Росії з досягненнями культури Грузії та сприятиме розвитку співпраці в цій сфері", - сказав він.

Саакашвілі висловився "за продовження контактів і діалогу з Росією на різному рівні - на рівні діячів культури, на рівні Православних церков тощо". "Грузія бажає встановити хороші відносини з Росією на основі дотримання принципу територіальної цілісності країни в рамках міжнародно визнаних кордонів країни", - відзначив він. В той же час президент відзначив, що "народ та влада Грузії ніколи не погодяться на відторгнення від країни її складових частин - Абхазького та Цхінвальського регіонів й не допустять анексії цих регіонів", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Грузія готова провести в Росії сезон грузинської культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі