вівторок, 29 січня 2008 09:54

Рятуючи свій Porsche від викрадачів, загинула модель-охоронець Кості Цзю (ФОТО)

Встановлено особу дівчини, яка загинула в Москві при угоні автомобіля Porsche Cayenne. Міліція продовжує пошуки викрадача та його спільників, які в неділю зухвало викрали престижну іномарку у її власниці, пише газета "Комсомольская правда". Власниця машини при цьому загинула.

Загиблою виявилася 29-річна модель і охоронець, яка працювала за сумісництвом главою одного з приватних охоронних підприємств, Ганна Логінова. У той фатальний вечір Ганна приїжджала на Новомар"їнську вулицю купувати кошеня за оголошенням.

Тіло молодої жінки знайшли ввечері 27 січня випадкові перехожі. Труп лежав біля будинку N3 на Новомар"їнській вулиці. Лікарі, що приїхали на виклик, лише констатували смерть постраждалої від важкої черепномозкової травми. Зі свого боку прибулі міліціонери звернули увагу на роздертий одяг жінки, тому виникла версія про те, що її викинули з якоїсь машини.

Незабаром сищики знайшли цінного свідка. Мешканка найближчого будинку на розі Люблінської і Новомар"їнської вулиць описала події у подробицях.

За її словами, того вечора на перехресті стояв сріблястий Porsche Cayenne. Напроти нього несподівано пригальмувала "десятка" теж сріблястого кольору. З неї вийшов молодий темноволосий чоловік і майже бігом кинувся до іномарки.

Рвонувши дверцята, викрадач витяг на вулицю жінку-водія, шпурнув її на асфальт і стрибнув за кермо іномарки. Проте пані не відмовилася від боротьби, піднялась і вчепилась у дверцята свого авто. Жінка не розтискала рук, навіть коли машина зірвалася з місця.

У результаті викрадач протягнув власницю Porsche кілька метрів, перш ніж вона випустила дверцята. Падаючи, жінка сильно ударилася головою об асфальт. Викрадач помчав у бік Лугового проїзду.

За деякий час сріблястий Porsche знайшли. Викрадач кинув його біля будинку N13 по Батайському проїзду.

У понеділок оперативникам УВС вдалося вийти на підозрюваного в убивстві дівчини і викраденні автомобіля. Чоловік був доставлений в ОВС району "Мар"їнський парк".

Як пише ФактNews, Ганна Логінова знімалась у рекламі BMW, Chanel та інших крупних брендів. Пізніше вона відкрила своє жіноче охоронне агентство.

Саме Ганна стала особистим охоронцем знаменитого боксера Кості Цзю під час його візиту до Росії в 2006 році. Тоді продюсери Кості говорили про те, що Ганна Логінова – одна з найкращих жінок-охоронців.

Зараз ви читаєте новину «Рятуючи свій Porsche від викрадачів, загинула модель-охоронець Кості Цзю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі