понеділок, 29 вересня 2008 10:05

Рятувальники відновили пошуки моряків з "Толстого", але шанси мінімальні

Болгарські рятувальники відновили сьогодні пошуки членів екіпажу суховантажу "Толстой", який затонув у суботу в Чорному морі.

Екіпаж судна, яке перевозило вантаж брухту із ростовського порту до Туреччини, складався з 10 осіб: капітана, росіянина Андрія Кулика, і дев"ятьох українців. Із екранів радарів судно зникло у районі мису Еміне на чорноморському узбережжі Болгарії у суботу приблизно о 04:00 за київським часом. Після отримання сигналу з аварійного буя у район події вийшли цивільні судна і військові кораблі, морська акваторія була обстежена за допомогою вертольота.

Рятувальники виявили напівзатоплений пліт, порожній термокостюм і уламки весел. У неділю о 17:30 команда бельгійської яхти "Міраж" помітила рятувальний пліт, на якому були двоє членів екіпажу "Толстого" - українці Денис Ахрамєєв і Андрій Криженовський. Вони провели у воді 36 годин, повідомляє Газета.Ru.

Сьогодні зі сходом сонця пошук жертв корабельної аварії відновився. Проте, на думку експертів, шанси виявити живих людей мінімальні.


Зараз ви читаєте новину «Рятувальники відновили пошуки моряків з "Толстого", але шанси мінімальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі