четвер, 10 січня 2008 09:16

Рятувальники продовжують пошуки членів екіпажу "Ванесси"

Українські рятувальники продовжують пошуки в південній частині Азовського моря 8 членів екіпажу болгарського судна "Ванесса", затонулого 3 січня під час шторму.

Як повідомляє в четвер Міністерство з надзвичайних ситуацій, пошуки зниклих членів екіпажа проводяться в прибережній смузі північної частини Керченського півострова за допомогою наземних пошуковий-рятувальних сил. У роботах задіяні 51 людина і 8 одиниць автомобільної техніки, за останню добу обстежено 120 км. берегової лінії.

У МНС в цілодобовому режимі працює спеціальна оперативна група.

Як повідомлялося, судно "Ванесса", що перевозило близько трьох тонн металопрокату, затонуло в ніч на 3 січня в південній частині Азовського моря під час шторму. На борту судна, що йшло з Бердянська (Україна) до Болгарії, знаходилося 11 чоловік - 10 болгарських громадян і український лоцман. В четвер рятувальний російський буксир "Меркурій" знайшов одного з членів екіпажа - другого механіка Миколу Дімітрова. Також були знайдені тіла двох загиблих моряків з болгарського судна, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники продовжують пошуки членів екіпажу "Ванесси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі