вівторок, 27 травня 2008 20:20

Ряду вулиць Сімферополя повернули історичні назви

Влада Сімферополя ухвалили рішення про повернення історичних назв ряду вулиць міста.

Як повідомив співробітник прес-центру Сімферопольської міськради, вулиці Роза Люксембург вирішено повернути назву вул. Олександра Невського, вулиці Карла Лібкнехта – вул. Долгоруковська, вулиці Жовтнева - вул. Петропавловська.

З 1 липня 2008 року по 1 січня 2011 року встановлено перехідний період – в цей час вживатиметься подвійна назва вулиць. "Встановлено перехідний період з 1 липня 2008 року по 1 січня 2011 року для переоформлення і реєстрації документів фізичних і юридичних осіб", - повідомили в міськраді.

Крім того, міськрада вирішила найменувати площу перед храмом Святителів Петра і Павла - Петропавловською.

Рішення міськрада ухвалила після розгляду звернення митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря, Російської громади Криму і громадян, а також з урахуванням рекомендації комісії з найменування і перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території Сімферополя, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ряду вулиць Сімферополя повернули історичні назви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі