пʼятниця, 13 квітня 2007 10:27

Руслана Писанка влаштувала секс-шоу в прямому ефірі (ФОТО)

Експромт на "Танцях із зірками - 2" перетворився на пристрасний стриптиз від телеведучої Руслани Писанки. Вона була такою запальною під час джайву, що її танцювальну пристрасть не змогли стримати навіть... груди, що випали з бюстгальтера.

Під час виступу співачки Наталії Могилевської балет Freedom, що танцював з нею, почав витягати на танцювальну площадку зірок, які сиділи в залі для глядачів.

Захопившись танцем з партнером, Руслана скинула навіть свої туфлі, які ледь не попали в одного з учасників знімальної групи. Після чого телезірка стала зображати з себе циганку, пристрасно граючи плечима.

Телеведуча ефектно опускалася все нижче і нижче на підлогу. І в результаті вся розпласталася перед глядачами. У цей момент несподівано з її бюстгальтера випали груди. Проте Руслану ця обставина нітрохи не збентежила - теледіва продовжувала самозабутньо кататися по підлозі, тоді як її груди прикривала лише тонка шифонова блуза, яка просвічувалася.

Танець Писанки закінчився гучними оваціями всіх учасників шоу. Руслана відкланялася і вже за кулісами, скромно посміхаючись, упакувала своє багатство назад в ліф, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка влаштувала секс-шоу в прямому ефірі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі