середа, 05 вересня 2007 08:35

Румун підпалив себе в Іспанії, зневірившись отримати гроші на квиток додому (ФОТО)

Іммігрант з Румунії, зневірившись отримати допомогу від іспанського уряду, підпалив себе на головній площі Кастельона перед представництвом центральної влади в автономії Каталонія . Його дружині і дітям довелося безпорадно спостерігати, як вогонь знищував його одяг, в потім і шкіру.

44-річний чоловік, чиє ім"я не повідомляється, отримав опіки 70% тіла. Батька сімейства, доставили в опікове відділення державної лікарні. Іспанське телебачення розповсюдило шокуючі кадри того, як чоловік, облившись бензином, підпалив себе запальничкою. Двоє поліцейських спробували згасити вогонь, зірвавши з чоловіка те, що залишилося від його одягу.

Дочка румуна, що представилася Ізабеллою, повідомила, що сім"я приїхала до Іспанії три місяці тому, оскільки главі сімейства обіцяли дати роботу і надати житло. Проте чоловіка обдурили і йому довелося займатися збором металобрухту і продажем напоїв на пляжі.

За словами Ізабелли, сім"я накопичила достатньо грошей, щоб купити квитки додому, проте через незнання мови люди знову потрапили до рук шахраїв. Поліція відправила їх до соціальної служби, яка у свою чергу запропонувала їм звернутися в "Червоний хрест". У результаті сім"ї скрізь допомогти відмовилися.

Чоловік заходив в соцслужбу в понеділок, щоб з"ясувати, куди йому звернутися по допомогу, щоб отримати гроші на квитки до Румунії. Там його направили в неурядову організацію, заявивши, що держустанови такі послузі не надають. Після трагедії, що трапилася, сім"ю відправили до притулку Валенсії, де зараз знаходиться потерпілий, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Румун підпалив себе в Іспанії, зневірившись отримати гроші на квиток додому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі