субота, 21 липня 2007 18:41

Рудьковського можуть допитати у справі "фосфорної аварії"

Прокурор Львівської області Анатолій Пришко не виключає, що у справі за фактом аварії "фосфорного" потяга може бути допитаний міністр транспорту та зв"язку Микола Рудьковський, якщо у цьому в ході слідства виникне необхідність. Про це він заявив у суботу під час розширеного засідання колегії Генеральної прокуратури.

Пришко наголосив, що на сьогоднішній день над розслідуванням причин аварії працює слідча група прокуратури Львівської області в складі 19 осіб, у слідстві також беруть участь працівники МВС і СБУ.

Прокурор Львівської області наголосив, що на сьогодні допитано близько ста свідків аварії, а також тривають допити постраждалої сторони.

Говорячи про термін завершення досудового слідства, Пришко зазначив, що воно триватиме ще як мінімум кілька місяців.

Також Пришко наголосив, що домінуючої версії аварії у слідства наразі немає. За його словами, слідство не відмовляється від версії втручання сторонніх осіб у роботу залізниці як однієї з причин аварії, хоча доказів цього на сьогодні немає.

Пришко при цьому підкреслив, що розглядається і версія несправності самих цистерн, пише Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Рудьковського можуть допитати у справі "фосфорної аварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі