субота, 23 квітня 2011 15:16

РПЦ пропонує збільшити кількість нічних клубів, де молодь буде пити чай

РПЦ пропонує збільшити кількість нічних клубів, де молодь буде пити чай

У Російській православній церкві висловлюються за появу більшої кількості благопристойних нічних закладів.

"Це концепція клубу для людей, яким цікаво читати, говорити, думати, спілкуватися ", - заявив глава синодального Відділу по взаєминах Церкви і суспільства протоієрей Всеволод Чаплін в інтерв'ю 3-му каналу.

"Насправді нічний клуб - це не обов'язково місце, де царюють розпуста, пияцтво і наркоманія", - зазначив священик.

За його словами, багато молодих людей вночі не сплять, і "треба на них орієнтувати якісь місця в місті, де можна було б в цей же час - у два, три, чотири, п'ять ночі - мати можливість для серйозного спілкування, читання , неспішної розмови, для того, щоб випити чаю ".

На думку отця Всеволода, в таких закладах можна було б обмежити торгівлю алкоголем, зокрема, виключити міцні спиртні напої.

"Повірте мені, в такі місця люди ходять і будуть ходити, тому, коли кажуть, що будь-який нічний клуб - це обов'язково або бордель, або наркопритон, або місце для збіговиська алкоголіків, це зіпсований погляд", - вважає представник Російської церкви.

Зараз ви читаєте новину «РПЦ пропонує збільшити кількість нічних клубів, де молодь буде пити чай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі