четвер, 24 січня 2008 09:00

Розтин тіла Хіта Леджера не встановив причину смерті

 Попередній розтин тіла актора Хіта Леджера, який був знайдений мертвим в своїй нью-йоркській квартирі на Манхеттені, не виявив причини його смерті.

У службі судово-медичної експертизи Нью-Йорка заявили, що для визначення точної причини смерті Леджера необхідно провести додаткові дослідження. На це експертам буде потрібно до двох тижнів.

Через смерть Хита Леджера президент США Джордж Буш у середу відмінив виступ, який мав намір присвятити зловживанню ліками, що відпускаються за рецептом.

Як пояснила прес-секретар Білого дому Дана Періно, Буш повинен був зробити заяву у зв"язку з початком демонстрації по телебаченню соціальної реклами, підготовленої Управлінням по національній політиці боротьби з наркотиками. Проте після звістки про те, що Леджер міг померти через передозування лікарських або наркотичних засобів, захід вирішили перенести "на деякий час".

Тим часом поліція знайшла в квартирі Леджера шість найменувань ліків, що відпускаються по рецепту, зокрема пігулки від безсоння, а також заспокійливий і антигістамінний засоби. Слідчі також виявили згорнуту в трубочку 20-доларову купюру, проте слідів наркотиків на ній немає.

Нагадаємо, актора, що став відомим після ролі в картині Енга Лі "Горбата гора"  про ковбоїв-гомосексуалістів, знайшли мертвим у власній квартирі на Манхеттені.

Багато знаменитостей Голлівуду, серед яких Ніколь Кідман і Мел Гібсон, вже висловили свої співчуття з приводу смерті Леджера, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Розтин тіла Хіта Леджера не встановив причину смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі