вівторок, 20 лютого 2007 09:16

Розстріляли голову одного з районів Москви

У Московській області вбили голову Черьомушкінського району Москви Сергія Буркотова, а також його водія. Це трапилося вчора близько 21.00 за московським часом.

Невідомі розстріляли автомобіль Буркотова Toyota Camry, коли районний голова повертався додому, в село Лопатіно. Там Буркотов проживав у заміському будинку. Від численних поранень керівник управи та його водій померли на місці.

Місцеві жителі, що чули постріли, викликали міліцію. Оглядаючи місце події, оперативники знайшли в снігу два автомати Калашникова. Сищики припускають, що після скоєння злочину кілери кинули зброю й пішли через лісосмугу, що знаходиться поряд, до сусіднього шосе. Там їх підібрав спільник на машині.

Джерело в правоохоронних органах області повідомило, що Буркотова могли вбити через конфлікт із забудовниками. Підозрюють у першу чергу тих, хто веде роботи з реконструкції та будівництва житла на території Черьомушкінського району. Слідству вже відомо про декілька конфліктів між головою управи і забудовниками, пов"язаних з веденням будівництва без повного пакету дозвільних документів.

У 2004 році, щойно Буркотов був призначений головою району, він добився в префектурі Південно-західного округу рішень про припинення будівництва таких об"єктів, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Розстріляли голову одного з районів Москви ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі