пʼятниця, 30 березня 2007 12:24

Розп"яття з шоколаду з"їдять відвідувачі виставки в Нью-Йорку

Католицька ліга за релігійні і цивільні права закликала бойкотувати готель Роджера Сміта в Нью-Йорку у зв"язку з тим, що власники цього готелю погодилися на Страсний тиждень виставити в своїй "Галереї-лабораторії" шоколадне зображення Розп"яття, створене Косімо Кавалларо.

Скульптор називає цю роботу "My Sweet Lord". Ці слова з псалмів зазвичай розуміються як "Мій милостивий Боже", проте автор вирішив тлумачити слово "sweet" в загальновживаному значенні - "солодкий". Крім того, Кавалларо не приховує своїх підступних планів. В рамках задуманого уявлення, в останній день експозиції, відвідувачам виставки запропонують "облизати і з"їсти" шоколадну фігуру перш, ніж наступить свято Христового Воскресіння.

Відкриття виставки призначили на понеділок, 2 квітня. Прес-реліз, поширений адміністрацією готелю Роджера Сміта, озаглавлений так: "Ісус – месія на 485,460 калорій", передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Розп"яття з шоколаду з"їдять відвідувачі виставки в Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі