вівторок, 07 грудня 2010 15:37

Розпочався суд у справі про вибух газу у дніпропетровській багатоповерхівці

Розпочався суд у справі про вибух газу у дніпропетровській багатоповерхівці

Прокуратура Дніпропетровської області звернулася до потерпілих від вибуху газу по вул. Мандриківській у жовтні 2007 року з вимогою прибути 8 грудня у приміщення будинку культури "Заводський" (Запоріжжя) для участі у слуханні кримінальної справи за фактом вибуху.

За даними прокуратури, суд почне попередній розгляд кримінальної справи за звинуваченням тодішнього керівництва "Дніпрогазу" за ч.2. ст.367 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у листопаді стало відомо, що справа щодо газового вибуху у жовтні 2007 року у житловому будинку у Дніпропетровську слухатиметься у Запоріжжі Заводським районним судом.

"Для об'єктивності розслідування і судового вердикту резонансної справи щодо вибуху житлового будинку у Дніпропетровську Верховний суд України передав його у Запоріжжя – у Заводський районний суд", - повідомив начальник відділу прокуратури у Запорізькій області Євген Просвєтов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його даними, у справі проходить 420 свідків, судове засідання буде проведено у районному Палаці культури.

13 жовтня 2007 у Дніпропетровську на вулиці Мандриківській, 127, стався вибух побутового газу. Внаслідок руйнування 2 під'їздів загинули 23 людини.

Родичі потерпілих від вибуху залишилися незадоволені вердиктами судів у Дніпропетровську. Справу було передано на дорозслідування у Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «Розпочався суд у справі про вибух газу у дніпропетровській багатоповерхівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі