середа, 02 травня 2007 19:29

Розношувач піци убив 10 жінок і ненароджене немовля (ФОТО)

У США колишній розношувач піци був визнаний винним у вбивстві 10 жінок і ненародженого немовля, яким була вагітна одна з його жертв. Таким чином 40-річний Честер Тернер став одним з найстрашніших серійних вбивць в історії Лос-Анджелесу.

Тернер був визнаний винним у Верховному суді Лос-Анджелеса після чотиритижневого процесу. Він полював на жінок в південних районах міста протягом 11 років, гвалтував жертву, в процесі згвалтування душив, після чого закопував труп.
Тернер, який повністю заперечує свою провину в усіх інкримінованих йому злочинах, був спійманий в 2002 році. Він скоював свої жахливі злочини з 1987 по 1998 рік. У жовтні 2004 року аналіз ДНК показав, що саме Тернер був вбивцею всіх жінок. Вбивство однієї з десяти жертв було зафіксоване на плівку відеокамери внутрішнього спостереження.

Дві жертви Тернера - 27-річна Реджіна Вашингтон і 29-річна Андреа Тріпплетт - у момент вбивства були вагітні. Маніяка звинувачують у вбивстві ненародженої дитини Вашингтон в 1989 році, проте звинувачення у вбивстві плоду Тріпплетт в 1993 році йому пред"явлено не було. Тернеру загрожує страта або довічний вирок, повідомляє AFP.


Честер Тернер став одним з найжорстокіших серійних вбивць Лос-Анджелесу, приєднавшись до так званого "вбивці з автостради" Уїльяму Боніну, який був звинувачений в 14 вбивствах, і Річарда Рамірезу, на рахунку якого 13 трупів, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Розношувач піци убив 10 жінок і ненароджене немовля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі