четвер, 11 жовтня 2018 18:23

Розлучення року: до суду пішло подружжя Тігіпків

Політик та підприємець 58-річний Сергій Тігіпко розлучається зі своєю дружиною Вікторією, 45 років. Про це стало відомо з розкладу призначених до розгляду справ Обухівського районного суду Київської області.

Автор: ivona.bigmir.net
  Політик та підприємець 58-річний Сергій Тігіпко розлучається зі своєю дружиною Вікторією, 45 років
Політик та підприємець 58-річний Сергій Тігіпко розлучається зі своєю дружиною Вікторією, 45 років

У реєстрі зазначено, що розгляд справи мав відбутись сьогодні, 11 жовтня, о 12-й годині. Приводом стала заява подружжя про розірвання шлюбу. Також з реєстру відомо, що ані Вікторія, ані Сергій у суді з'являтись не збирались, а призначили своїх представників. Чи відбулось засідання та який результат, поки не відомо.

 

Про те, що у родині відомого подружжя виникли проблеми, ніхто не підозрював. Востаннє Тігіпків бачили разом на Одеському кінофестивалі, який щороку влаштовує Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Тігіпко не проти скандалів по-голлівудські на українському "Оскарі"

Пара одружилася 2004-го. Виховують трьох дітей – 16-річного Тимофія, 13-річну Анастасію та Леонтія, 8 років. Для Тігіпко шлюб із Вікторією другий. З першою дружиною Наталією розлучився через 23 роки спільного життя. Має доньку Анну.

Колишній керівник Міністерства закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон і його дружина Марина Віллер повідомили про розлучення. Таку інформацію оприлюднив друг сім'ї. Пара була разом 25 років. Але кілька місяців уже не живуть як подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення року: до суду пішло подружжя Тігіпків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі