четвер, 03 квітня 2008 09:26

Розкритий секрет супер-дієти Брітні Спірс

Розкритий секрет супер-дієти Брітні Спірс
У недавньому телесеріалі "Як я познайомився з вашою мамою" (How I MetYourMother) співачка Брітні Спірс виглядала набагато стрункішою і підтягнутою, ніж кілька тижнів тому. Секрет такої стрімкої втрати ваги обнародував журнал OK!

За словами одного з друзів Брітні, якого цитує журнал, "Брітні - професіонал в тому, що стосується швидкої втрати ваги. Вона може схуднути на 7-10 фунтів (близько 4 кілограм) всього за 2 тижні". Знімаючись в серіалі, співачка виглядала так, як ніби втратила щонайменше 15 фунтів.

На відміну від колишніх часів, коли, знаходячись на вершині слави, Брітні позбавлялася від зайвої ваги за допомогою пігулок для схуднення, тепер вона просто відмовилася від жирної їжі і фаст-фуда, замінивши його щоденними п"ятьма порціями багатою протеїнами їжі. За словами фахівців, такий порядок вживання їжі здатний прискорити обмін речовин і, відповідно, дозволяє спалювати більше калорій.

Крім того, Брітні регулярно займається танцями в студії MillenniumDanceComplex, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Розкритий секрет супер-дієти Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі