середа, 09 липня 2008 10:03

Розкрита таємниця дивного імені дочки Ніколь Кідман

Розкрита таємниця дивного імені дочки Ніколь Кідман
Нарешті розкрита таємниця імені новонародженої дочки голлівудської актриси Ніколь Кідман. За словами батька актриси Ентоні Кідмана, малятко назвали незвичним ім"ям Санді Роуз ("Недільна троянда") на честь австралійської меценатки і покровительки мистецтв Санді Рід, пише агентство Reuters.

"Я багато читав про Санді Рід і її чоловіка Джона. На початку століття вона була головним рушієм мистецтв. Крім того, мені здається, що ім"я Санді звучить дуже добре для дівчинки, тому я і дружина порекомендували його", заявив щасливий дідусь в інтерв"ю газеті The Daily Telegraph.

У 30-х роках протягом 9 років Санді Рід жила в любовному трикутнику із чоловіком, Джоном, також покровителем мистецтв і найвідомішим австралійським художником Сиднеєм Ноланом. Врешті решт, Санді стала музою Нолана.

У себе на батьківщині Сидней найбільш відомий як автор серії полотен, присвячених легендарному розбійникові XIX століття Неду Келлі, що блукає в безкрайніх просторах пустинного степу.

Рід покінчила життя самогубством через 10 днів після смерті свого чоловіка в 1981 році.

Як пише The Telegraph, в січні 2008 року, незадовго до того, як офіційно оголосити про вагітність, Ніколь Кідман і її чоловік співак кантрі Кейт Урбан провели багато часу, розглядаючи в галереї Сіднея мистецтв вислів Нолана про народження. "Коли ти молодий, у тебе правильне уявлення про життя. Оскільки ти ближче до свого народження", - написав Нолан.

Нагадаємо, що в понеділок у власниці премії Оскар Ніколь Кідман народилася дочка. Малятко, якого назвали "Недільною трояндою" (Сандей Роуз Кідман Урбан), важить 2,9 кілограма. У зірки "Годин" і "Мулен Руж" і це перша дитина. Колишній шлюб Кідман із знаменитим актором Томом Крузом тривав 10 років і був розірваний в 2001 році. Дітей у пари не було, що, як вважалося, і стало основною причиною розлучення. Нещодавно австралійська актриса призналася в інтерв"ю, що під час шлюбу із зіркою "Місія нездійснима" у неї двічі ставвся викидень. Зоряний дует усиновив двох дітей - Ізабеллу Джейн і Коннора Ентоні, але шлюб це не врятувало.

Зараз ви читаєте новину «Розкрита таємниця дивного імені дочки Ніколь Кідман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі