середа, 21 листопада 2007 08:24

Розкрита таємниця цноти Брітні Спірс

Американський журнал US Weekly опублікував інтерв"ю з колишнім адвокатом Брітні Спірс, який стверджує, що вона позбулася цноти в 14 років.

Ерік Ервін звинуватив співачку в тому, що вона займалася сексом до повноліття. Образ "цнотливиці", який був у Брітні на початку кар"єри, був лише піаром, і що вона і Джастін Тімберлейк були близькі із самого початку.

Тільки з"явившись на сцені, Брітні, як відомо, публічно обіцяла утриматися від сексу до шлюбу.

Слова Ервіна містяться в спеціальному випуску журналу US Weekly, присвяченому "темному" минулому співачки. За даними журналу, сім"я Спірс приховує страшну таємницю з минулого, яка може пояснити нинішню саморуйнівну поведінку Брітні.

Річ у тому, що її бабуся, Ема Джейн Спірс, зробила самогубство в 1966 році, коли їй був 31 рік. Це трапилося через вісім років після смерті її дитини, яка померла через три дні після пологів. Вона страждала депресією і так і не змогла пережити смерть немовляти. Вона застрелилася на його могилі.

У статті в місцевій газеті того часу йшлося: "Жінка приставила рушницю до грудей і натиснула на курок великим пальцем правої ноги". У бабусі Спірс залишилися четверо дітей, у тому числі і батько Брітні - Джемі Спірс. Двоє його братів закінчили життя злочинцями і бездомними, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Розкрита таємниця цноти Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі