пʼятниця, 12 лютого 2016 00:59

Розенко розповів про пріоритети Мінсоцполітики у 2016 році

Розенко розповів про пріоритети Мінсоцполітики у 2016 році
Фото: 112.ua

Міністерство соціальної політики України у 2016 р. має намір зосередитися на продовженні пенсійної реформи, реформуванні системи субсидій та прийнятті нового Трудового кодексу. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив глава Мінсоцполітики Павло Розенко.

"Основні напрями (програми дій) – це продовження пенсійної реформи. Ми будемо говорити про те, що ми будемо закликати парламент голосувати за введення другого рівня накопичувальної пенсійної системи. Ми будемо продовжувати реформувати і трансформувати систему субсидій в Україні. Перший крок ми зробили рік тому, і успішний крок, крок, який оцінили люди, адже на сьогоднішній день 5,5 млн українських сімей вже отримують субсидії і жодним чином не відчули на собі підвищення цін на електроенергію, тепло, газ тощо. Серед пріоритетів – прийняття нового Трудового кодексу, нова конституція на ринку праці та трудових відносин", - сказав Розенко.

Зараз ви читаєте новину «Розенко розповів про пріоритети Мінсоцполітики у 2016 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі