вівторок, 31 липня 2007 08:11

Роулінг описала майбутнє Гарі Поттера

Багаторічна і багатотомна епопея про Гарі Поттера завершилася. Джоан Роулінг не тільки не убила героя, що зробив її мільярдером, але і склала для нього приємне майбутнє (крім описаного в епілогу "Harry Potter and the Deathly Hallows").

Вчора найпопулярніша письменниця сучасності провела онлайн-конференцію з фанатами поттеріани. За півтори години вона, зрозуміло, не могла відповісти на 120 тисяч питань, що поступили зі всіх кінців світу. Одне з них - про подальшу долю головного героя її книг.

"Просто не віриться, що я можу це зробити", - не змогла стримати емоцій Роулінг, яка випробувала нові відчуття, вперше діставши можливість розкрити аудиторії майбутнє Гарі, не боячись зруйнувати інтригу наступної книги.

Гарі Поттер отримав дружину і троє дітей, про що зацікавлені вже прочитали в епілогу сьомої книги. Ну а крім того, в авторській версії колишній учень Хогвартса досяг серйозних вершин на ниві чарівництва і зробив значну кар"єру, піднявшись до поста керівника одного з відділів Міністерства магії. Він, як і раніше, є головним рятівником миру - очолює елітне відділення борців з чорною магією.

Цієї інформації, на думку Роулінг, повинно цілком вистачити фанатам, щоб жити щасливо, повідомляє Утро.ру.

Зараз ви читаєте новину «Роулінг описала майбутнє Гарі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі