вівторок, 04 березня 2008 08:31

Ротару отримала інтимну травму

Ротару отримала інтимну травму
Легендарна співачка Софія Ротару поранила стегно в апартаментах готелю "Ріксос Президент-готель" в столиці Казахстану.

Приїхавши в Астану в рамках свого великого гастрольного турне по СНД, іменита співачка поселилася в одному з кращих готелів міста, де вартість найпростішого номера досягає 500 доларів на добу.

Заселившись в апартаменти, Софія Михайлівна і не підозрювала, що зіткнеться з серйозною проблемою, яка може навіть зашкодити її виступу. Більш того, знаменитість і подумати не могла, що отримає травму, та ще не де-небудь, а у вбиральні!

Провиною всьому став шматок пластика, що відколовся від кришки унітазу, в люксі Софії Михайлівни.

- Так, такий інцидент був, - призналася співробітниця ресепшена "Ріксос Президент-готель" в Астане Айнара. - Софія Михайлівна трохи поранила стегно, коли сіла на зламану кришку, і ми навіть направили до неї в номер штатного лікаря, який оглянув знаменитість.

За словами Айнари, отримана травма не відбилася на настрої співачки, і наступного дня Ротару навіть подарувала дівчатам з ресепшена два букети квітів і залишила вдячний запис в книзі відгуків.

- Ми, звичайно, засмучені такою прикрою накладкою, - говорить співробітниця готелю, - але нашої провини в цьому немає, оскільки до заїзду зірки апартаменти перевірили менеджери Ротару разом з нашим адміністратором, і на той момент в номері все було справно і не могло заподіяти шкоди здоров"ю артистки.

Зібравши в Астані повний зал, Софія Михайлівна довгий час не могла покинути сцену: глядачі стоячи аплодували їй і скандували: "Браво!"

Наступного дня після виступу співачка відправилася до Алма-Ати, де у неї також запланований концерт. Тепер, за словами деяких музикантів знаменитості, менеджери співачки будуть ретельніше перевіряти всі речі в готельних номерів на предмет неспричинення шкоди здоров"ю легендарної артистки, повідомляє "ТД".

Зараз ви читаєте новину «Ротару отримала інтимну травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі