середа, 20 серпня 2008 16:00

Ростуризм оголосив Абхазію небезпечною для туристів

Федеральне агентство з туризму РФ (Ростуризм) рекомендує росіянам тимчасово утриматися від поїздок на Чорноморське узбережжя Абхазії. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному 20 серпня на сайті відомства.

Така рекомендація зроблена у зв"язку із загостренням ситуації в Грузії. Як повідомляє РИА Новости з посиланням на главу правового департаменту Ростуризму Євгенія Пісаревського, найближчим часом відомство випустить інформаційний лист, що зможе служити офіційною підставою для відмови від турпоїздок.

Раніше повідомлялося, що кількість туристів на чорноморському узбережжі Абхазії не зменшилося, не дивлячись на загострення ситуації в зоні грузино-осетинского конфлікту та введення військового положення в прикордонних з Грузією районах республіки. Тим часом в Ростуризм продовжують звертатися туроператори і туристи з питанням про те, чи не небезпечно зараз їхати до Абхазії.

Нагадаємо, що після початку бойових дій в Південній Осетії влада Абхазії провела операцію з витіснення грузинських військ з верхньої частини Кодорської ущелини. 18 серпня президент невизнаної республіки Сергій Багапш відмінив військове положення в п"яти районах біля грузинського кордону, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ростуризм оголосив Абхазію небезпечною для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі