понеділок, 06 серпня 2007 15:24

Роскосмос готується відправити на орбіту російських олігархів

У Роскосмоса з"явилися реальні пропозиції від декількох росіян, охочих стати космічними туристами, проте називати їхні імена відомство поки не планує.

Як повідомив в неділю, 5 серпня, начальник пілотованих програм Роскосмоса Олексій Краснов, "у нас є пропозиції від декількох російських громадян, які фінансово спроможні і готові нічим не поступитися зарубіжним учасникам. Ім"я (кандидата) буде відоме всім у відповідний момент часу".

За словами Краснова, американською компанією Space Adventures, яка за домовленістю з Роскосмосом займається відбором космічних туристів, дане питання опрацьовуватиметься: "Зі Space Adventures у нас склалися хороші партнерські відносини, і ми знайдемо можливість переконати їх".

Нещодавно глава компанії Ерік Андерсон заявив, що у компанії є ряд потенційних кандидатів на політ непрофесійних космонавтів, але серед них імена російських громадян не значаться, пише Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «Роскосмос готується відправити на орбіту російських олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі