понеділок, 10 березня 2008 12:45

Росію на "Євробаченні" представлятиме Діма Білан

Росію на "Євробаченні" представлятиме Діма Білан
На конкурс "Євробачення-2008" від Росії поїде співак Діма Білан, який переміг за підсумками глядацького голосування і голосування журі, що відбувся 9 березня.

За право представляти Росію на конкурсі, який пройде цього року в Белграді (Сербія), боролися 25 артистів.

Діма Білан уже вдруге братиме участь в конкурсі "Євробачення". Два роки тому він посів друге місце на конкурсі, який проходив у Греції.

Як очікується, цього разу він також співатиме англійською - на конкурс він поїде з піснею "Believe Me" ("Повір мені").

Цього року на "Євробачення" поїдуть представники 43 країн. Під час півфіналів, які відбудуться 20 і 22 травня, буде виявлено 20 фіналістів, до яких 24 травня приєднаються представники Франції, Німеччини, Сербії, Іспанії і Великої Британії.

Як повідомляв УНІАН, від України на "Євробачення-2008" до Белграда поїде Анні Лорак, яка представить там пісню "Шейді Лейді".

Україна шостий рік підряд братиме участь у цьому конкурсі. Завдяки яскравому минулорічному виступу Вірки Сердючки на конкурсі у Фінляндії представник України на Євробаченні-2008 виступатиме одразу у фіналі конкурсу.

Пряму трансляцію з Белграда двох півфіналів (20 і 22 травня) і фіналу Євробачення-2008 (24 травня) здійснюватиме Перший Національний телеканал, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Росію на "Євробаченні" представлятиме Діма Білан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі