четвер, 17 травня 2007 21:03

Росії і Естонія обговорять проблему транспортного сполучення

Російські і естонські експерти можуть зустрітися 21 травня в Івангороді, щоб обговорити проблеми транспортного сполучення.

Міністр транспорту Росії Ігор Левітін через посла РФ в Естонії Миколу Успенського в четвер передав запрошення на зустріч з експертами естонського міністерства.

"Ми розраховуємо, що зустріч в Івангороді відновить розумний діалог між експертами Естонії і Росії", - відзначив помічник міністра економіки Сійм-вальмар Кійслер після зустрічі з російським послом.

В середу прес-служба департаменту прикордонної охорони Естонії повідомила, що Росія обмежила проїзд по нарвському мосту "Дружба" для вантажівок масою більше 13,5 тонни. Як повідомив податковий і митний департамент Естонії, проїзд важких вантажівок по нарвському мосту "Дружба" поновилося в середу з 23.00.

Курсування потягу Петербург - Таллін було припинене 26 квітня. Глава ВАТ РЖД Володимир Якунін 12 травня заявив, що залізничне повідомлення між Росією і Естонією буде відновлено після ремонту магістрального залізничного транспорту, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Росії і Естонія обговорять проблему транспортного сполучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі