пʼятниця, 11 липня 2008 13:49

"Росії доведеться збирати осколки літаків, що порушили повітряний простір Грузії"

У Тбілісі обіцяють збивати російські військові літаки, якщо вони порушать повітряний простір Грузії. "Якщо російські військові літаки знов порушать повітряний простір Грузії, то збиратимуть їхні осколки", - заявив журналістам заступник голови парламентського комітету з оборони і національної безпеки Ніка Руруа.

Парламентарій відзначив, що грузинські збройні сили добре підготовлені та оснащені і здатні відповісти на будь-які провокації.

МЗС Грузії, у свою чергу, у зв"язку з "черговим актом агресії - вторгненням 9 липня в повітряний простір Грузії чотирьох російських військових літаків" звинуватив Росію в ігноруванні суверенітету країни і міжнародних угод. "Відкрита агресія з боку Росії створює загрозу миру і безпеці не тільки Грузії, але і всьому Кавказькому регіону", - йдеться в заяві грузинського МЗС.

МЗС Грузії заявив, що "грузинська сторона використає всі наявні у неї політичні, дипломатичні і правові можливості, щоб вся світова спільнота дала адекватну оцінку діям Росії відносно Грузії", передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «"Росії доведеться збирати осколки літаків, що порушили повітряний простір Грузії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі