Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 08:11

Росіянка закопала новонародженого сина, тому що той заважав їй спати

Рожевощокий карапуз Андрюша рано почав говорити. Як тільки в будинку заграє музика, тут же пускається в танок. І ще "мурличе" собі під ніс слова знайомої пісеньки. Звичайний безтурботний малюк. Хоча два з половиною роки тому йому довелося пережити страшне.

В кінці серпня в сім"ї Марини і Юрія Головко з Білої Холуніци Кіровської області народився Андрюша. У шестирічної Яни, дочки Марини від першого шлюбу, з"явився довгожданий братик.

Через пару тижнів ейфорія від народження сина у Марини зникла. Хлопчик часто плакав і хворів - лікарі виявили у нього грижу. Чоловік Юра весь час був у відрядженнях. Та і в рідкісні години, проведені дома, не особливо стежив за Андрієм. Вночі до ліжечка сина, який плакав, не вставав. Все доводилося робити Марині, а попросити підтримки у рідних їй гордість не дозволяла.

Через місяць терпіння дівчини увірвалося. І вона вирішила позбавитися грудного малюка. План вбивства холоднокровно спланувала. Увечері, коли Юрій повернувся додому, сказала, що піде гуляти з дитиною. А сама - в город. Викопала між липами, зростаючими у дворі, яму глибиною сантиметрів 20. Двічі ударила беззахисну дитину саморобним ножем в шию. Побачивши кров і подумавши, що убила Андрія, загорнула малюка у ковдру. Поклала "згорток" до ями, засипала землею і листям. І спокійно пішла з порожньою коляскою до магазина.

Додому Марина повернулася вся в сльозах. Чоловікові сказала, що Андрюшу викрали. Два незнайомі чоловіки вискочили з "дев"ятки" і вихопили дитину з коляски. Юрій тут же заявив в міліцію. На пошуки грудничка були кинуті всі сили. Але слідів Андрія не знайшли.

Тільки після шести годин Марина зізналася. Міліціонери кинулися його відкопувати. Яка була радість і здивування, коли вони побачили, що Андрюша живий. Викликали невідкладну "допомогу", лікарі зуміли його "відкачати".

Пізніше матір хлопчика визнали неосудною і поклали на примусове лікування в психіатричну лікарню.

Андрюшу узяла на виховання зовиця (сестра чоловіка) його матері Алла, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Росіянка закопала новонародженого сина, тому що той заважав їй спати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути