середа, 07 листопада 2007 09:47

Росіянка з найбільшими грудьми (ФОТО)
6

На сьогодні Ірен Феррарі - власниця найбільших грудей в Росії.

Щоправда, силіконових. Вона сама зробила собі такий подарунок за допомогою пластичної хірургії. Крім того, у неї імплантати в сідницях і 21 пірсинг на тілі, зокрема діамант на язику. "Так, я силіконова жінка і горджуся цим" - заявляє Ірен.

З самого дитинства Ірен вважала своїм кумиром нині покійну Лолу Феррарі. Але кардинально змінити свою зовнішність Ірен зважилася через нещасну любов. Розлучилася з улюбленим чоловіком і дуже захотіла зробити так, щоб він пошкодував про це. Перш ніж імплантувати імплантати, говорила мамі: "Він ще мене благатиме повернутися, коли я зроблю собі ось такі груди". І показувала руками на два метри вперед.

Нині Ірен пройшла не менші п"яти операцій. Вона має бюст дев"ятого розміру.

"Дивлюся на свої фото до операцій - хороше, але забите дівча. Я важила більше 80 кг, вчилася на юриста в санкт-петербурзькому університеті, була страшно сором"язливою. Боялася спілкуватися з чоловіками. А зараз набула абсолютну упевненість в своїй зовнішності. Я відчуваю себе на мільйон, адже я дійсно вклала в своє тіло близько мільйона доларів.", повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка з найбільшими грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі