четвер, 18 жовтня 2007 10:37

Росіянка, яку збила автомашина у Туреччині, померла у лікарні

У лікарні Антальї від втрати крові і зупинки серця померла російська туристка Наталія Єрмолаєва (58 років), яку збила автомашина, повідомив у четвер віце-консул генконсульства Росії на турецькому курорті Сергій Корицький. Ведеться пошук водія, який втік  з місця події, повідомляє  РІА "Новости".

За його словами, інцидент стався у понеділок увечері, коли росіянку, що відпочивала з чоловіком у курортному місті Аланья, збив автомобіль, який  виїхав на пішохідну частину. Водій з місця події втік. Ведеться його пошук.

Подібний випадок ДТП, стався у Іспанії: джип на смерть збив вагітну росіянку Олену Лосєву. Жінка, що їхала на велосипеді, загинула в результаті наїзду позашляховика. Водій з місця події втік, проте пізніше був затриманий поліцією. Ним виявився  громадянин Іспанії.

Відзначимо, що найбільша кількість ДТП відбувається за участю російських туристів у курортних містах. 6 жовтня у тунелі під Суецьким каналом за 150 кілометрів від єгипетської столиці автобус з російськими туристами зіткнувся з вантажівкою, постраждали, щонайменше, дев"ять росіян.

4 жовтня у передмісті Антальі у ДТП потрапив автобус з 32 російськими туристами, що прямували в аеропорт. 7 вересня в тій же турецькій провінції Антальї за день сталися три аварії з російськими туристами, тоді постраждали 22 росіянина.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка, яку збила автомашина у Туреччині, померла у лікарні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі