понеділок, 23 липня 2007 09:58

Росіянка вагою 150 кг потрапила до лікарні, практикуючи Камасутру

31-річна мешканку Волгограда Олену В. екстренно госпіталізовали, через невдалу спробу виконати з чоловіком нову позу з Камаcутри. Жінка зі значною вагою – 150 кг – не змогла до кінця оцінити краси хитромудрої пози "ліана", оскільки відчула страшний біль у нижній частині живота.

Лікарям "швидкої допомоги", яких викликав переляканий чоловік Олени Владислав, довелося на ношах виносити з ліжка нещасну жінку.

Того вечора сексуальні ігри подружжя затягнулися до опівночі. Підглянувши в Камасутрі декілька незвичайних поз, розпалені Олена і Влад почали втілювати їх у життя. Несподівано у момент зміни пози "тертя вепра" на позу "ліана" у Олени потемніло в очах і вона закричала від нестерпного болю.

Коли чоловік зрозумів, що дружина ось-ось знепритомніє, він викликав "швидку". Лікарі екстрено доставили жінку в одну з лікарень Волгограду, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Росіянка вагою 150 кг потрапила до лікарні, практикуючи Камасутру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі