четвер, 31 травня 2007 18:10

Росіянин намагався ввезти до України коштовності майже на 200 тис. грн

Ювелірні вироби на суму 193,5 тис. грн. без декларування намагався ввезти до України громадянин Росії.

Як повідомляє в четвер прес-служба Державної митної служби України, росіянин збирався в"їхати до України на "БМВ" через митний пост "Гоптівка" Магістральної митниці (Харківська обл.).

Громадянин повідомив, що перевозить лише невелику суму валюти і особисті речі. Проте після заповнення митної декларації виявилось, що в багажному відділенні автомобіля серед особистих речей чоловіка знаходиться паперова сумка з ювелірним гарнітуром з металу білого кольору: підвіска, прикрашена прозорими каменями, сережки і кільце, все - з клеймом "750" і цінниками. Крім того, там же виявлена монета жовтого кольору із зображенням Єлизавети.

Як пояснив громадянин, він забув задекларувати ювелірні вироби через втому та спеку. Складений протокол про порушення митних правил. Коштовності орієнтовною вартістю 193,5 тис. грн. вилучено і відправлено на експертизу, повідомляє Інтерфакс-Україна.



Зараз ви читаєте новину «Росіянин намагався ввезти до України коштовності майже на 200 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі