четвер, 13 березня 2008 12:59

Росіяни зможуть їздити до Ізраїлю без віз влітку 2008 року

Російським громадянам вже влітку 2008 року не доведеться отримувати візи для в"їзду до Ізраїлю. Двостороння угода про скасування візового режиму буде підписана в ході візиту міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова на Близький Схід наступного тижня. Документ набуде чинності за 90 днів, повідомляє агентство "Інтерфакс" з посиланням на заступника директора департаменту інформації і друку МЗС Андрія Кривцова. Цей час знадобиться на додаткові процедури і підготовку до зміни режиму, повідомила раніше посол Ізраїлю в Росії Анна Азарі.

Раніше звучали побоювання, що скасування візового режиму негативно відіб"ється на російських турфірмах, які спеціалізуються на організації поїздок до Ізраїлю. Проте самим мандрівникам зміни на руку – вони зможуть бронювати готелі і замовляти екскурсії без посередників. Як очікується, додаткові проблеми виникнуть на паспортному контролі – тих, хто приїздить з Росії стануть перевіряти ретельніше.

Крім того, ізраїльські ріелтори стверджують, що ціни на нерухомість в країні після скасування віз різко піднімуться, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зможуть їздити до Ізраїлю без віз влітку 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі