четвер, 01 березня 2007 11:30

Росіяни зможуть легалізувати незадекларовані доходи

З 1 березня в Росії набув чинності закон про податкову амністію для громадян країни. В результаті росіяни отримали можливість легалізувати незадекларовані доходи, отримані до 1 січня 2006 року.

Згідно із законом, розмір декларованих сум не обмежений. Вказувати види і джерела доходу також не потрібно. Сплатити 13-відсотковий прибутковий податок можна буде в будь-якому банку. Для цього потрібно відправити платіж на спеціальний рахунок Федерального казначейства.

Проте під податкову амністію не підпадають громадяни, які зробили інші, окрім приховування доходів, правопорушення. Так, закон не розповсюджується на доходи, отримані злочинним шляхом або з порушенням фінансового, митного або іншого законодавства.

Згідно з чинним законодавством, несплата податків з отриманих доходів вважається правопорушенням, за яке передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність. До останньої притягуються громадяни, які ухилилися від податків на суму від $3,8 тисячі на рік, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зможуть легалізувати незадекларовані доходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі