середа, 09 квітня 2008 12:19

Росіяни закидали український поїзд камінням

Поїзд Москва-Суми, який вирушив 5 квітня зі столиці Росії до України на території РФ перед станцією Сухиничі невідомі закидали камінням. Було розбито 8 вікон у вагонах поїзда, зокрема, і у вагоні-ресторані.

"Документи про пошкодження рухомого складу Сумської залізниці передано до правоохоронних органів. Зараз українські правоохоронці передали справу російській стороні для виявлення і затримання злочинців. Думаю, що найближчим часом всі вони будуть затримані, а збиток буде відшкодовано", - сказав начальник вагонної ділянки Сумської дирекції залізничних перевезень Валентин Овчаренко.

За його словами, того ж дня всі пошкоджені вікна у вагонах поміняли на нові і увечері поїзд Суми-Москва знову вирушив у дорогу.

Влітку схожий інцидент трапився у Криму. Увечері 16 серпня на 82 кілометрі перегону "Армянськ-Вадим" у Криму зловмисники закидали камінням і вистрілили з вогнепальної зброї у лобове скло кабіни машиніста потягу N 286 "Євпаторія - Київ", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни закидали український поїзд камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі