понеділок, 02 квітня 2007 16:31

Росіяни подають до суду на двері в McDonald"s

Суспільство захисту прав споживачів вимагає через суд заборонити літні веранди біля ресторанів McDonald"s. Позивачі вважають, що двері цих закладів не пристосовані для того, щоб через них проходили люди з тацями. Причиною подачі позовної заяви став випадок з москвичкою Ольгою Кузнецовою, яка, виходячи з ресторану McDonald"s, не справилася з тугими дверима і перекинула гарячу каву, отримавши опіки першого і другого ступеня.

Експерти встановили, що двері McDonald"s не дозволяють проходити через них із тацею в руках, оскільки вони не обладнані механізмом автоматичного відкриття. За словами позивачів, порушення в мережі ресторанів "призводять до шкоди майну, здоров"ю споживачів, спричиняють моральні та фізичні страждання".

Мета позову - примусити McDonald"s замінити вхідні двері розкривного типу на автоматично розсувні й доповнити літні веранди вікном роздачі продукції, пише газета Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни подають до суду на двері в McDonald"s». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі