пʼятниця, 08 лютого 2008 11:16

Росіяни отримуватимуть SMS з результатами виборів президента

 Центрвиборчком РФ забезпечить можливість отримання виборцями попередніх даних про результати виборів президента Росії у вигляді SMS повідомлень на мобільні телефони.

Як повідомляє  "Інтерфакс", Центральна виборча комісія на своєму засіданні у п"ятницю прийняла постанову про те, що федеральний центр інформатизації при ЦВК організує отримання за запитами виборців на мобільні телефони повідомлень про зареєстрованих кандидатів в президенти, а також про попередні підсумки голосування і попередні дані про результати виборів президента Росії.

Попередні дані про результати виборів надходитимуть у вигляді SMS повідомлень на мобільні телефони після 21:00 2 березня 2008 року.

Щоб отримати інформацію про попередні підсумки голосування на президентських виборах, користувачеві мобільного зв"язку потрібно буде набрати номер 5503, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни отримуватимуть SMS з результатами виборів президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі