пʼятниця, 28 грудня 2007 17:32

Росіяни можуть запросити Путіна на святкування Нового року

Росіяни можуть запросити Путіна на святкування Нового року
На ринку новорічних послуг в Росії з"явився новий сервіс. На зустріч Нового року в Москві до дітвори можна запросити не тільки Діда Мороза, але і двійника Володимира Путіна. У багатьох російських сім"ях діти сприймають Володимира Володимировича майже членом сім"ї - в дитячих листах серед подарунків під ялинку дедалі частіше трапляється прохання про третій термін ВВП.

"Якщо 10 років тому діти просили Діда Мороза подарувати їм іграшки, машинки і цукерки, то зараз в їхніх листах трапляються прохання до президента залишитись на третій термін", - розповів В"ячеслав Позгальов, губернатор Вологодської області, на території якої у Великому Устюзі знаходиться офіційна резиденція російського діда Мороза.

Ну а в столиці Росії Путін вже повним ходом конкурує з Дідом Морозом.

Тенденцію до збільшення ролі президента в російських сім"ях вловили event-компании, які за помірну плату займаються організацією новорічних свят для всіх охочих.

На ринку новорічних послуг на цьому тижні з"явився новий сервіс. У ніч на 1 січня замість Діда Мороза москвичі можуть запросити додому двійника Володимира Путіна.

Фірми пропонують охочим побачити президента не тільки з екрана телевізора, але і за своїм столом, цілий набір сценаріїв свята.

Двійник Путіна може прийти з особистою охороною, зробити пропозицію руки і серця і випити на брудершафт. На замовлення можуть заздалегідь приготувати персональне привітання у стилі промови президента.

"Новий рік з президентом" обійдеться значно дорожче, ніж виклик додому традиційного Діда Мороза і Снігуроньки. Крім того, "Путін" не зможе довго затриматися в гостях, оскільки пропозиція має величезний попит.

"Послуга користується неймовірною популярністю, тому в гостях у клієнта наш Володимир Володимирович може посидіти недовго, встигне лише привітати і подарунок презентувати. Він чудово пародіює голос президента, мама рідна не відрізнить. Можете зняти його поздоровлення на відео і потім показувати друзям", - заявляє представник однієї з event-фірм, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни можуть запросити Путіна на святкування Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі